Las herramientas 2.0. Las redes sociales: una puerta abierta al mundo del turismo

Un total de 32 persones han participat en la primera sessió del taller ‘Les eines 2.0. Les xarxes socials: una porta oberta al món del turisme’, que es va impartir dimarts 26 i dijous 28 de juliol a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet, que organitza el Patronat de Turisme i Comerç de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.
De la mà de Carles Mera, tècnic en màrqueting aplicat a les TIC’s i màster en desenvolupament turístic, els participants d’aquest taller s’endinsen en els secrets de les eines 2.0, coneixen les regles dels joves i prenen part en la generació de continguts: blocs, comunitats especialitzades, xarxes socials (Facebook, Twitter, You Tube, Flickr…)

Marketing Turístico, Vinexus Consulting

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Scroll al inicio
Enviar Whatsapp
1
¿Puedo ayudarte en algo?
Hola ¿como puedo ayudarte?