Formación retail, comercio cursos, digitalización comercio.

formacions octubre novembre

Curs de venda

 

 

Vols obtenir un Pla de Vendes personalitzat per a la teva empresa? Vols descobrir quins són els canals de venda i distribució més adequats per al teu producte? Vols millorar les teves habilitats per portar a bon terme el procés de venda? Has de coordinar un equip comercial?

El programa Sales Management t’ofereix la oportunitat de rebre un acompanyament i assessorament expert en el procés de gestió i direcció de vendes, per tal que pugis desenvolupar un Pla de Vendes per a la teva empresa i construeixis una proposta de valor del teu producte que t’ajudi a incrementar les vendes de la teva empresa, a través de sessions pràctiques i en un entorn motivador i dinàmic.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba
Enviar Whatsapp
1
¿Puedo ayudarte en algo?
Hola ¿como puedo ayudarte?